Cauți de mult timp o imprimantă care să vină cu specificații moderne? Domeniul printării 3d evoluează constant, iar tehnologiile utilizate sunt din ce în ce mai eficiente. Imprimante Formblas pentru printare 3d reprezintă cele mai bune variante pentru a exemplifica un asemenea lucru. Utilizate la scară internațională de branduri renumite, imprimantele s-au adaptat constant la nevoile utilizatorilor pentru a îndeplini cu succes cerințele de printare. Astfel, au apărut modelele Form 3 și Form 3L care sunt definite de caracteristici profesionale precum:

–   Procesele de întreținere și curățare se realizează mult mai ușor. Astfel, vei economisi resurse materiale, temporale și financiare și implicit te poți concentra pe migala obiectelor realizate.

–   Paleta obiectelor pe care le poți printa este una mult mai largă de la obiecte voluminoase până la cele care redau cu exactitate detalii  minuscule. Este, așadar, opțiunea perfectă atât pentru pasionații de printare, cât și pentru cei care conduc afaceri.

–   Poți utiliza filamente mult mai avansate care îți vor permite să dai naștere unor idei creative care pot aduce un suflu autentic afacerii tale. Nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește manipularea unor astfel de materiale pentru că modelele Formblas sunt foarte atente să îndepărteze erorile tehnice.

–   Suportul printării se va îndepărta mult mai ușor.

Imprimante 3D craftbot sunt la fel de inovatoare când vine vorba de dezvoltarea unor noi caracteristici de printare tridimensională. Generația Flow cuprinde modele inovatoare: Flow XL, Craftbot Flow, Craftbot Index, Idex XL, Plus Pro. Caracteristicile definitorii cuprind următoarele aspecte:

–   Poți integra accesorii inedite care te vor ajuta să pui o etichetă personalizată asupra lucrurilor printate.

–   Viteza și volumul sunt adaptate în așa fel încât să fie create obiecte în cantități industriale. Performanța producției va fi îmbunătățită semnificativ.

–   Alegerile optime pentru revoluționarea sistemelor de educație și sănătate, mai ales în condițiile extreme din vremurile actuale.

–   Platforma de printare este dotată cu un standarde înalte de precizie în ceea ce privește design-ul și adeziunea structurilor de printare.

–   Ai posibilitatea să printezi două obiecte în același timp dacă alegi să utilizezi imprimantele de tip Craftbot Idex.

Avansarea constantă a tehnologiei demonstrează că imposibilul nu mai este atât de greu de atins. Alege ultimele apariții în materie de imprimante 3d pentru rezultate de succes!