Hainele nu au doar rolul de a ne proteja pielea de factori externi agresivi și de a ne ajuta corpul să își păstreze o temperatură optimă. Acestea ne pot face să fim mai atractivi atunci când le alegem corect și le purtăm cu atitudinea potrivită. Deși bărbații nu au o afinitate deosebită pentru modă, articolele vestimentare pe care le aleg sunt atent analizate de către tabăra feminină. Există unele haine care le fac pe femei să aprecieze în mod deosebit un bărbat. Care sunt acestea?

Află cum să te îmbraci ca să atragi atenția femeilor într-un mod bun

Poartă cu stil o jachetă din piele

O jachetă din piele de foarte bună calitate este un articol vestimentar clasic pentru bărbați, fiind, în același timp, și o piesă foarte îndrăzneață. Hainele care sunt realizate din piele adevărată au un aspect prețios și pot ridica stilul cuiva la un cu totul alt nivel. Îmbrăcat în astfel de jachete pentru bărbați, orice reprezentant al sexului masculin se va simți mult mai încrezător. 

Nu te gândi neapărat la jachetele din piele purtate de rockeri. Designerii au observat potențialul acestui articol vestimentar și au creat stiluri de jachete care i se pot potrivi oricărui bărbat. 

Femeile adoră bărbații care poartă ochelari

ochelari

Bineînțeles, asta poate depinde și de femeie. De exemplu, dacă a asociat mereu portul ochelarilor cu tocilarii, un astfel de accesoriu ar putea să o îndepărteze de tine. Pentru majoritatea dintre ele, însă, un bărbat care poartă ochelari este carismatic, inteligent și dedicat. Chiar dacă nu ai nevoie de ochelari, faptul de a purta rame te poate face mai abordabil și mai chipeș. Totuși, asigură-te că alegi o ramă care se potrivește cu forma feței tale. 

Nimic nu e mai atrăgător decât un bărbat îmbrăcat la 4 ace

Citeşte şi   Cum să-ți schimbi singur fermoarul: 5 pași simpli care vor face din tine un mic croitor

costum

În lumea modernă, bărbații poartă costume în special la întâlnirile de afaceri sau în cadrul evenimentelor formale. Cu toate acestea, bărbații subestimează adesea puterea de atracție pe care o are un costum bine ales asupra femeilor. Orice femeie adoră să vadă un bărbat îmbrăcat elegant și să creadă că acesta a depus un efort pentru a fi mai atrăgător pentru ea. 

Puloverul din cașmir te va face mult mai atrăgător

Atunci când își aleg hainele, atât femeile cât și bărbații, par să nu fie conștienți de efectul pe care un anumit material îl are asupra corpului lor. Cașmirul de calitate este un material rar și scump. Acesta este subțire, delicat și călduros. Astfel poți să îți pui în valoare corpul atractiv, chiar și în sezonul rece, fără a fi nevoie să îl ascunzi sub haine foarte groase. În plus, un pulover din cașmir te face să arăți mai tandru și mai blând, nu atât de strict. Te vei simți confortabil, ceea ce le va face și pe femei să se simtă confortabil atunci când te abordează sau când îți dorești să discuți cu ele. 

Acordă o atenție mai mare hainelor pe care le porți și vei reuși cu siguranță să impresionezi femeia care îți place și stai departe de anumite lucruri care pot respinge damele. Nu uita că un bărbat care este atent la sine însuși transmite ideea că este atent și la alte persoane, iar femeile caută exact acest lucru la un bărbat. Mult succes!