And-Flor – Transport persoane Germania

Transport persoane Germania

Perioada concediilor este în toi în aceste luni de vară și indiferent că lucrezi în țară sau în străinătate, simți nevoia de câteva zile petrecute în alt loc. Majoritatea dintre cei care lucrează în afara țării preferă să se întoarcă acasă în această perioadă. Noi, cei care suntem aici, preferăm să trecem granițele țării pentru a ne petrece zilele de concediu. Pentru ambele categorii un lucru este esențial: avem nevoie de o modalitate de transport pentru a ne deplasa dintr-un loc în altul.

Una dintre modalitățile de transport preferate ale românilor rămâne transportul rutier, executat prin intermediul autocarelor sau a microbuzelor.

O companie de transport internațional persoane și colete de încredere și sigură este And – Flor, o companie cu sediul în Suceava. Aceasta efectuează servicii de transport de la adresă la adresă în țări precum Austria, Olanda, Luxemburg, Nordul Franței, Germania, Cehia, Slovenia, Belgia. În afară de serviciul de transport persoane mai efectuează și serviciul de transport colete și valori, închirieri autocare și  microbuze și transport mașini pe platformă.

Germania este atât o destinație turistică la mare căutare cât și o țară în care foarte mulți români au emigrat pentru un loc de muncă mult mai bine plătit în diverse sectoare și zone.

And- Flor efectuează transport persoane Germania în orașe precum: Aachen, Augsburg, Berlin, Bielefeld, Bonn, Bremen, Chemnitz, Darmstadt, Dortmund, Duisburg, Dusseldorf, Erfurt, Frankfurt, Freiburg, Fulda, Gerda, Gottingen, Halle, Ingolstadt, Hamburg, Heidelberg, Hannover, Jena, Karlsruhe, Koblenz, Koln, Leipzig, Magdeburg, Mainz, Munchen, Muster, Nurnberg, Paderborn, Passau, Pirmasens, Regensburg, Saarbrucken, Stuttgart, Trier, Ulm, Wetzlar, Wiesbaden, Wurzburg.

După cum se poate observa, And- Flor deservește o mare parte a Germaniei, reușind să se deplaseze în majoritatea zonelor importante.

Citeşte şi   Procedurile de întreţinere pentru camioane

Compania pune la dispoziția clienților săi câteva oferte tentante și anume:

  • Orice bilet achiziționat dus- întors beneficiază de 10 euro reducere.
  • În prețul unui bilet sunt incluse 45 kg de bagaj.
  • Orice călător primește pe parcursul drumului o gustare din partea companiei.

În plus, copiii cu vârsta de până la 1 an călătoresc gratuit, cei cu vârsta cuprinsă între 1 și 12 ani beneficiază de 50 % reducere din prețul biletului, elevii , studenții, pensionarii și grupurile de minimum 9 persoane primesc un discount de 10 % din prețul călătoriei.

Pentru a afla tarifele de transport pentru fiecare destinație în parte, poți accesa site-ul companiei, www.and-flor.ro. Tot prin intermediul acestui site, poți face o rezervare online pentru tine și pentru cei dragi cu care vrei să te deplasezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *