Alex Design – Litere volumetrice pentru afacerea ta

Litere Volumetrice

Astăzi, literele volumetrice sunt unul dintre cele mai bune mijloace de publicitate în aer liber. Dacă ai nevoie de un anunț impresionant, atunci literele volumetrice sunt exact ceea ce ai nevoie. Avantajele unor astfel de produse sunt:

 • productivitate
 • vizibilitate cu impact ridicat
 • varietate mare
 • ușor de citit
 • atrăgătoare și ușor de întreținut
 • ideale pentru branding interior și exterior

Aspectul îndrăzneț, dar atractiv al acestora va crește vizibilitatea și individualitatea afacerii tale.

Cu ajutorul lor, orice tip de companie poate ieși în evidență deoarece aceste litere sunt o modalitate fantastică de a atrage atenția. Nu există niciun dubiu în acest sens, literele volumetrice creează un impact ridicat în timp ce arată elegant și modern.

Alex Design, o companie locală care se ocupă de producție publicitară Suceava, oferă servicii de proiectare, produce și instalează litere volumetrice cu adevărat unice pentru companii și persoane fizice, la prețuri competitive pentru a depăși toate așteptările. Scrierile volumetrice ies în evidență, plutesc literalmente și sunt confecționate din materiale de calitate care corespund cerințelor.

Alex Design poate realiza litere volumetrice din următoarele materiale:

 • litere volumetricedin polistiren vopsite cu vopsea pe bază de apă;
 • litere volumetrice din komatex vopsite sau colanţate;
 • litere volumetrice iluminate din interior cu module LED;
 • litere volumetrice tip HALOU, cu faţa literei opacă, proiectarea luminii făcându-se pe perete sub formă de contur;
 • litere volumetrice cu tub neon modelat la cald.

Aceste semne sunt utilizate pe scară largă în rândul companiilor ca mijloc de publicitate pentru afaceri. Mai mult, unele sunt utilizate în interior pentru a afișa citate motivaționale pe pereți sau pentru a prezenta alte informații.

Citeşte şi   Vizarea autorizației de mediu

Alex Design poate fabrica aceste produse publicitare în înălțimi, forme și grosimi personalizate – totul pentru a se potrivi designul-ui tău. Fiecare design grafic este binevenit fără a pune limită imaginației. Numeroase stiluri și fonturi pentru litere sunt disponibile pentru a distinge afacerea ta de altele.

Literele volumetrice pot servi perfect pentru unități comerciale, restaurante, hoteluri, complexe sportive etc. Aceste semne nu necesită îngrijire specială sau întreținere, ci curățare ocazională.

Alex Design oferă consultanță și adaptarea serviciilor sale la nevoile și posibilitățile clienților. Materialele utilizate pentru producția de publicitate sunt de cea mai înaltă calitate. Sunt rezistente la schimbările de temperatură, umiditate și razele UV, astfel încât vor avea o rezistență mare, iar clienții vor beneficia de ele pentru o perioadă lungă de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *