Albirea profesională a dinților devine o alegere din ce în ce mai populară pentru oricine are dinții mai colorați. Dacă dorești ca dinții tăi să devină mai albi, atunci albirea profesională a dinților este cea mai bună opțiune.

Albirea profesională a dinților nu produce rezultate diferite față de produsele de albire de „la domiciliu” pe care le poți cumpăra, dar există avantaje distincte. În primul rând, poți avea încredere că ești în mâinile unui profesionist care știe ce face și în al doilea rând, efectele de albire sunt imediate.

Este o chestiune de alegere personală de cât de multe vizite va fi nevoie pentru a obtine dinții curați. Dinții vor afișa o schimbare a culorii chiar după prima vizită, dar poate dorești mai mult decât atât. Dacă dorești să obții un ton de alb optim, poate fi necesar să participi între două și șase ori la ședințele de albire.

Dinții pot deveni colorați din mai multe motive. Alimentele și băuturile cu pigment puternic cauzează pete, cel mai frecvent ceaiul și cafeaua. Fumatul dă dinților un aspect galben. Bolile și medicamentele pot provoca, de asemenea, ca dinții să devină mai colorați, iar dinții noștri naturali devin mai întunecați pe măsură ce îmbătrânim. Acestea sunt toate motivele care ne trimit la stomatolog pentru a realiza albirea profesională a dinților.

Primul lucru pe care medicul dentist îl va stabili este dacă este în interesul tău să faci o albire profesională a dinților. S-ar putea să existe circumstanțe pe care nu le-ai luat în considerare. Îndepărtarea tartrului și a petelor de pe dinți poate îmbunătăți aspectul și culoarea lor.

Citeşte şi   Rolul fizioterapiei în recuperarea după chirurgia genunchiului: Importanța și beneficiile terapiei fizice postoperatorii

După ce ai stabilit că albirea profesională a dinților este tratamentul potrivit pentru tine, medicul dentist îți va arăta diferite nuanțe de alb care pot fi obținute prin albirea dinților. Medicul va determina care nuanță de alb este cea mai potrivită pentru tine.

În mod obișnuit, medicul dentist va peria dinții înainte de a începe procedura de albire, pentru a se asigura că toate petele de suprafață au dispărut. Stomatologul va izola apoi dinții care vor fi albiți cu o foaie subțire de latex sau un gel special care asigură o etanșare în jurul dinților. Aplicatorul de albire este apoi aplicat și lăsat în funcțiune pentru perioada de timp necesară pentru atingerea rezultatelor convenite anterior. În funcție de tehnica pe care medicul dentist a ales-o, poate fi utilizată o sursă de laser, căldură sau lumină pentru a activa agentul de albire.

Efectele tratamentului de albire pot dura câțiva ani sau în jur de șase luni. Destul de des stilul tău de viață determină cât durează tratamentul. Cu toate acestea, nu există nici o îndoială că albirea profesională a dinților poate returna stima de sine a unei persoane. De ce nu faci o vizită la medicul dentist pentru a determina dacă albirea dinților ar putea fi potrivită și pentru tine?

Dacă ai nevoie de o albire profesională a dinților la un dentist Bacău, poți face o vizită la Denti Service, o clinică stomatologică, ce pune nevoile pacienților pe primul plan și îi ajută să aibă un zâmbet sănătos. Află mai multe detalii, prețuri și date de contact accesând pagina lor web, www.dentiservice.ro.