Barbatii s-au obisnuit sa le spuna femeilor din viata lor, in mare parte, doar ceea ce vor ele sa auda. Fie ca nu vor sa-si supere partenera, sau pur si simplu nu vor sa-si consume pretioasa energie pentru a se justifica si a da explicatii infinite, barbatii s-au educat in asa fel incat sa tina pentru ei anumite obiceiuri si informatii care cel mai probabil, odata dezvoltate, ar declansa adevarate tornade emotionale din partea iubitei. 

Sa vedem, asadar, care sunt cateva potentiale “mici” secrete din viata iubitului tau, pe care acesta inca se teme sa ti le impartaseasca.

  1. Numarul femeilor din viata lui.

Fie ca vorbim de partea sexuala sau de cea sentimentala, un barbat se va eschiva intotdeauna sa-i ofere iubitei informatii despre fostele lui idile, povesti de iubire sau experiente picante. Chiar daca la insistentele partenerei, barbatii vor dezvalui cate ceva despre fostele lui partenere, un barbat nu se va lauda niciodata in fata unei femei cu numarul de iubite pe care le-a avut. Pentru a intelege mai bine de ce barbatii se feresc sa discute deschis acest subiect, intra aici  si afla mai multe.

  1. Aventurile si experientele din serile cu baietii.

Poate fi vorba doar de o iesire nevinovata la o bere si un meci de fotbal, insa, la fel de bine poate fi o vizita la casa de pariuri sau la clubul de striptease. Pentru a descoperi una dintre marile pasiuni secrete ale barbatilor, click pe link si citeste mai multe. Barbatii au mare nevoie se petreaca timp alaturi de prieteni, in asa zisa “seara a baietilor” interzisa femeilor, pentru a se relaxa si a-si valida masculinitatea. Chiar daca se afla intr-o relatie serioasa, barbatii au nevoie din cand in cand sa se simta liberi, fara a fi judecati sau certati chiar daca spun o gluma deocheata sau admira trupul suplu al altei femei. Daca au parte de acest spatiu doar al lor, din cand in cand, sansele de a fi infideli scad semnificativ.

  1. Slabiciunile si fricile.

Denumiti sugestiv “reprezentatii sexului puternic”, barbatii sunt educati de mici sa isi infraneze pornirile emotionale. Astfel, ei au un limbaj mult mai limitat in a exprima ceea ce simt, motiv pentru care de cele mai multe ori cand au o problema se refugiaza in tacere. Intr-o relatie de cuplu, femeia trebuie sa-si incurajeze iubitul sa-si accepte slabiciunile si fricile, pentru ca doar asa poate sa le inteleaga si eventual sa le remedieze.

  1. Fanteziile sexuale cu alte femei.

Vizuali prin natura lor, barbatii sunt atrasi zilnic de alte femei, chiar daca sunt intr-o relatie stabila si isi iubesc partenera. Instinctul lor de reproducere functioneaza complet diferit de cel al femeilor, barbatii fiind programati sa aiba contact sexual cu cat mai multe femei pentru a inmulti specia, in timp ce femeile sunt foarte selective cu partenerul, gandindu-se la securitatea si caracteristicile genetice pe care barbatul i le-ar transmite potentialului copil.

  1. Acea anume fosta iubita.

Daca a trecut printr-o relatie de lunga durata, este foarte probabil ca acea anume femeie sa-i fi lasat cateva cicatrici. Poate ca inca pastreaza pe undeva cateva fotografii de-ale ei, si mai are momente nostalgice in care se intreaba “ce ar fi fost daca?”.

Asadar, nu doar femeile sunt un mister pentru barbatii, ci si acestia au cateva asuri in maneca, cel mai adesea, destul de greu de descifrat de partenerele lor. O relatie se construieste in timp, pe incredere reciproca, fiecare etapa fiind un nou prilej, pentru parteneri, de a se cunoaste mai bine.