Mutatul într-o locuință nouă este un lucru prin care toți trecem la un moment dat în viață. Este o experiență frumoasă, un nou început, ceva de care nu ai cum să nu te bucuri. Și când cineva se mută în casă nouă, este păcat să nu dea o petrecere de pomină pentru a celebra schimbarea care tocmai i s-a întâmplat în viață. Oricine trebuie să împărtășească momentul cu prietenii, familia și persoanele dragi. 

Iar când acest lucru se întâmplă vine problema cadoului de casă nouă. Ce este potrivit să duci prietenilor când mergi, pentru prima oară, în vizită în noua lor locuință? Clasicele electrocasnice parcă nu-și mai au rostul. Sigur au tot ce le trebuie. Florile sau obiectele de decor pot fi, de asemenea, în plus. Nu știi ce stil au adoptat pentru a-și amenaja noua locuință. Și atunci?

Atunci îți pui imaginația la contribuție și începi să te gândești la ceva practic, distractiv și inedit.

Cum ar fi:

  • Un scaun balansoar sau un hamac

Orice adult s-ar bucura să primească un scaun balansoar. Iar dacă cei la care mergi au copii, le poți duce un set de hamace pentru toată familia. În cazul în care stau la curte, poți opta pentru un balansoar de grădină cu mai multe locuri.

  • Un tablou personalizat

Sigur ai o poză cu tine și persoana la care te duci. Fă din ea o operă de artă și du-i în dar un tablou canvas personalizat. Poți face un colaj inedit cu mai multe amintiri frumoase. Sau îi poți face o replică modernă, cu ușoare retușuri personale, a unei picturi celebre care știi că-i este cea mai dragă.

  • Un set de boxe profesionale

Oricine va aprecia un astfel de cadou. Nici nu contează dacă stă la bloc sau la curte. Un set de boxe active profesionale este necesar în orice locuință. Chiar dacă există deja boxe în casă, nimic nu se compară cu sistemele profesionale, potrivite pentru petreceri, dar și pentru zilele sau serile simple, când vrei doar să te delectezi cu un sunet fin, de cea mai înaltă calitate.

  • Ceva ce-i va stârni emoții puternice

Cadourile nostalgice sunt cele mai apreciate. Și se potrivesc oricărui gen de persoană. Dacă știi cîteva detalii despre persoana la care mergi, gândește-te la trecutul ei. Și du-i un obiect pe care nu l-a mai văzut din copilărie. Poate fi și o jucărie veche, de pe vremea lui/ei. Sau un borcan cu dulceața preferată, pe care o găsea mereu la bunici. Ori un aparat de radio vechi, exact cum avea când era copil. Să fie ceva ce o/îl va reîntoarce în clipele frumoase din trecut. Astfel de obiecte se găsesc la magazinele cu antichități. Și nu ai cum să dai greș cu un asemenea de cadou.

  • Vouchere cadou

În cazul în care chiar nu ai niciun fel de idee de cadou de casă nouă, rămâne mereu varianta voucherului. Cu acesta gazda își poate lua tot ceea ce își dorește. Așa scapi mult mai repede de stresul căutatului unui cadou potrivit. Și știi sigur că și gazda va fi 100% mulțumită.