Cu toții trecem printre acele momente frustrante când PC-ul se strică și atunci când face acest lucru poate fi extraordinar de frustrant. Înainte să te grăbești la cel mai apropiat magazin de PC-uri, ia în considerare un service de calculatoare.

Citește top 10 motive pentru care să apelezi la reparații calculatoare într-un service de calculatoare local, în loc să-ți cumperi un nou PC:

1. Fără contracte

Multe companii mari vor repara computere doar pe care le vând, ceea ce înseamnă că există șanse mari ca PC-ul tău să nu fie reparat în cazul în care nu te afli cu contract cu acea firmă. Un service de calculatoare local cu siguranță te va ajuta cu reparațiile necesare.

2. Intrare rapidă în service

Companiile mari deseori includ sisteme de programare complexe pentru sarcinile lor de reparații, transformând această povara într-una mai dificilă. Există șanse mari ca într-un service de PC-uri local să intri și să nu fie necesar un timp de așteptare prea mare.

3. Abilitatea de a repara diferite tipuri de computere

Întrucât PC-urile de cele mai multe ori vin împreună cu tipuri diferite de hardware și sisteme de operare, este ceva comun ca să existe companii mari specializate într-un singur tip de sistem sau computer. Dacă nu fac service la tipul tău de computer, va trebui să mergi în altă parte. În contrast, un service de calculatoare va avea tehnicieni care au cunoștințe într-o varietate de platforme și sisteme.

4. Cumpărături într-un singur loc

Companiile mari de multe ori își compartimentează service-ul, astfel încât reparațiile să fie realizate într-un birou în timp ce piesele sunt stocate în altă parte. Acest lucru încetinește timpul necesar pentru reparația și revendicarea PC-ului tău. Cu un service local, ai tot ceea ce își dorești sub un singur acoperiș, astfel încât PC-ul tău să fie reparat mai rapid.

Citeşte şi   Tu stii ce spune despre tine modul in care tii telefonul in mana?

5. Fără upselling

Dacă îți dorești doar ca PC-ul tău să fie reparat, probabil nu îți dorești hard disk-uri noi sau software, dar o companie mare cu siguranța va încerca să te determini să faci acest lucru, fiindcă câștigă bani comercializând produse. Folosind un service care doar asta face, vei plăti doar ce îți dorești fără nimic în plus.

6. Atenție mai personalizată

Companiile mari de cele mai multe ori nu-și vor oferi service personalizat, fiindcă pentru ele clientul este doar un număr. Într-un service de computere local, cu toate acestea, există șanse mai mari ca angajații să îți țină minte preferințele și numele.

7. Service mai rapid

O afacere cu PC-uri mare tinde să-și facă publicitate masivă, astfel încât are mai mulți clienți. Acest lucru înseamnă timpi de așteptare mai mari pentru efectuarea reparației, ceea ce poate adăuga frustrare în lipsa computerului.

8. Locație mai bună

Multe dintre marile companii de PC-uri au puncte de lucru în mall-uri, făcând oamenii să creadă că e mai convenabil, însă e greu să găsești un loc de parcare și să faci față aglomerației. Un service de PC-uri cu siguranță are o locație mai bună și mai departe de aglomerație.

9. Sprijinul comunității locale

Marile companii au birouri și puncte de lucru în întreaga țară, iar de cele mai multe ori sediul lor principal nu se află în orașul tău. Așa că atunci când le oferi afacerea ta, sprijini comunitatea care s-ar putea să nu investească în zona ta. Sprijinind service-ul de reparații computere local sprijini și comunitatea locală.

Citeşte şi   De unde poți să cumperi echipamente DJ de calitate?

10. Prețuri mai bune

Companiile uriașe de cele mai multe ori solicită prețuri mai mari pentru reparații. Așa au ajuns acolo unde se află, încasând mai mult și extinzându-se. Un service de calculatoare local pe de altă parte, va fi dispus să lucreze pentru afacerea ta și cu siguranță îți va oferi un preț mai bun pe reparație, astfel vei economisi o mulțime de bani pe termen lung.